Огради и врати от ковано желязо
Начало / Изделия / Огради и врати / Огради ковано желязо

Огради ковано желязо

Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо Огради от ковано желязо
Фабрика Хефест е производител на огради от ковано желязо

  Хефест извършва производство и монтаж на огради и портални врати от ковано желязо с вграждане на декоративни елементи и орнаменти ковано желязо.

  Оградите от ковано желязо са модулни конструкции, изключително подходящи за частни къщи, вили, хотели, заведения. От ковано желязо могат да се изработят дворни врати и порти, парапети, решетки, градинска мебел и други екстериорни и интериорни изделия от кован метал. Майстори ковачи изработват още художествено украсени дръжки за врати, ключалки, панти, решетки за прозорци и др.

Назад