Информация за фабрика за ковано желязо Хефест
Начало / За Хефест

Информация за фабрика за ковано желязо Хефест

Фабрика за ковано желязо Хефест - пълна гама елементи и изделия


Само сега - Разпродажба на 2 750 000 елемента от ковано желязо!
За да разберете актуалните цени - ПОЗВЪНЕТЕ на 0896 73 69 21
 

 

   ОБЯВИ

   * Фабрика Хефест изкупува всичко свързано с кованото желязо

   - Машини за производството на изделия от ковано желязо
   - Елементи от ковано желязо
   - Аксесоари от ковано желязо
   - Готови изделия от ковано желязо

   * Хефест ООД набира дистрибутори в цялата страна!

 


 

  Информация за фирма Хефест

 

  Фирма за ковано желязо Хефест - Пловдив ООД е създадена в края на 2005г. като дъщерна фирма на Хъс ООД. За кратко време фирмата твърдо зае едно от челните места като производител и вносител на елементи от ковано желязо, предназначени за вграждане при изработката на огради и портали, парапети за стълбища и тераси, градински мебели, интериорно и екстериорно обзавеждане, ефектни спални, маси, столове, пейки, шатри, навеси, саксии и много други изделия от кован метал. В каталога на Хефест можете да избирате от мострите на стотици елементи и орнаменти, да ги комбинирате помежду им, да ги допълвате и заменяте при поръчка за изработка на различни видове огради, парапети, решетки, градинска мебел и аксесоари и други интериорни и екстериорни метални изделия.

  Не се колебайте да се свържете с нас - ние ще Ви консултираме, за да е правилен избора.
  Обхватът на дейността ни е в цяла България!

  Капацитетния ресурс от машини и съоръжения, както и кадровия потенциал, позволяват на Хефест да задоволи и най-смелите решения на крупни инвеститори.
  Фабрика за ковано желязо Хефест разполага с машини за накатяване на пълната гама артикули от кован метал, както и за топла и студена обработка на метала.

  Основна дейност на фирма Хефест ООД са серийните производства на решетки, парапети и огради от ковано желязо, с осигурен монтаж.

  За интериорно и екстериорно обзавеждане на Вашите хотели, къщи, вили, паркове и градини с изделия от ковано желязо, фирма Хефест изработва и предлага уникални мебели, шатри и аксесоари, изработени по проекти на Hefest или Ваши предложения.

  Хефест развива гъста дистрибуторска мрежа в страната като приема реални предложения за съвместно сътрудничество от колеги и потенциални клиенти. Към началото на 2011 година Хефест разполага със складови бази и дистрибутори на елементи и изделия от ковано желязо в Пловдив, София, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Велинград, Смолян, с. Венец - на главен път София - Бургас, преди Кранобат и т.н.

  В лицето на Хефест ковано желязо Вие ще намерите опитен и компетентен партньор!

  Заедно с професионализма на персонала - Вашите мечти ще се превърнат в реалност!

 

 

Ако Ви трябва нещо от ковано желязо - Хефест Пловдив ще Ви го изработи качествено и достави в срок!